Νίκος Οικονομόπουλος: Η στιγμή που «ραίνει» τον Αλέξη Κούγια με λουλούδια – Βίντεο

Λάτρης της ελληνικής μουσικής είναι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος για ακόμη μια φορά βγήκε και διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μάλιστα, όπως θα δεις σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο Tik Tok, ο δημοφιλής τραγουδιστής «ραίνει» τον ποινικολόγο με γαρύφαλλα, ο οποίος κάθεται στα πρώτα τραπέζια και διασκεδάζει με την παρέα του.

@mr_travelover 🌸🌹💮 @Nikos Oikonomopoulos OFFICIAL #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kougias #alexiskougias #athens #athensgreece #greece #bouzoukia #athensbynight #fantasia #fantasialive #νικοςοικονομοπουλος #οικονομοπουλος ♬ πρωτότυπος ήχος – Konstantinos Filippos

 

«Πήγα να διασκεδάσω στον Νίκο Οικονομόπουλο με τους συνεργάτες μου από τον Ολυμπιακό. Εκεί μαζί ήταν και ο γιος μου. Με τα παιδιά μου βγαίνω συνέχεια. Τον Νίκο Οικονομόπουλο τον ξέρω από πού μικρό. Μου άρεσε πολύ ένα τραγούδι που λέει “που θα με πας” και ο “Έκπτωτος Άγγελος” είναι μοναδικό τραγούδι ισάξιο των τραγουδιών του Σφακιανάκη, του Τερζή, τού Πάριου. Είναι ένας πραγματικός λαϊκός τραγουδιστής» είχε αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας πριν μερικές εβδομάδες για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Read More

And More