Νίκος Οικονομόπουλος: Ο εκνευρισμός του όταν ένα πανέρι με λουλούδια «σκάει» στο πρόσωπό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου από πρόσφατη εμφάνισή του σε beach bar.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δέχτηκε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και τον είχε εκνευρίσει.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής και ερμήνευε την επιτυχία του με τίτλο «Μελαγχολία μου», το πανέρι με τα λουλούδια «έσκασε» στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του.

Τότε, ο Νίκος Οικονομόπουλος απευθυνόμενος σε εκείνον που πέταξε τα λουλούδια ακούγεται να λέει: «Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις».

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στη δημοφιλή πλατφόρμα, θαυμαστές του Νίκου Οικονομόπουλου που είχαν πάει στην εν λόγω εμφάνισή του, ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος θαμώνας πετούσε στοχευμένα στο πρόσωπο του τραγουδιστή τα πανέρια με τα λουλούδια.

 

Δες το βίντεο από το Tik Tok:

@vaggelis_iosifidis Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Βαγγελης Ιωσηφιδης

 

Read More

And More