Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του, Ασημένια Καμτσή – Έξι μήνες σε σχέση «αθόρυβη» σχέση

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος είναι ζευγάρι με την Ασημένια Καμτσή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη Ασημένια φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά, όταν πριν λίγους μήνες, βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του video clip «Πρέπει, δεν πρέπει»

Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Ασημένια, εκτός από τον ρόλο της στο video clip ζούσε το δικό της ειδύλλιο με τον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο αποκαλύφθηκε αρκετό καιρό αργότερα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» και τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή είναι ζευγάρι εδώ και 6 μήνες, διαφυλάσσοντας τη σχέση τους από τα media. Ο λαϊκός τραγουδιστής εξάλλου, ουδέποτε δεν θέλησε να απασχολήσει με την προσωπική του ζωή.

Ποια είναι η Ασημένια Καμτσή

Η νέα σύντροφος του τραγουδιστή μετρά τις πρώτες της δουλειές στον χώρο του modeling, αφού έχει ποζάρει ως μοντέλο για τις ανάγκες φωτογράφισης, ενώ ακολούθησε η συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η εντυπωσιακή καστανόξανθη έχει πράσινα μάτια, ύψος 1.75 ενώ συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο μοντέλων. 

Μέχρι προσφάτως η Ασημένια Καμτσή είχε ιδιωτικό το προφίλ της στο instagram μέχρι που πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να το κάνει δημόσιο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δούμε τις αναρτήσεις της. 

Νίκος Οικονομόπουλος – Όσα δήλωνε για την ιδανική σύντροφο

Σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου το 2021 ο λαϊκός τραγουδιστής περιέγραφε όσα μπορούν να τον κεντρίσουν πάνω σε μία γυναίκα: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, είτε φίλο είτε σύντροφο, που να μην έχει προσωπικότητα, που να μην έχει χαρακτήρα.

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό πρωτίστως. Σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Και φυσικά να με εκτιμάει»  είχε αναφέρει λαϊκός τραγουδιστής.

Δες περισσότερες φωτογραφίες με την Ασημένια Καμτσή:

Φωτογραφίες: Ιnstagram / Video clip: «Πρέπει, δεν πρέπει»

Read More

And More