Νίκος Οικονομόπουλος – Χριστίνα Σάλτη: Το άγνωστο ειδύλλιο τους! Δες το βίντεο ντοκουμέντο από το Dream Show

Λίγοι γνωρίζουν ότι  o  Νίκος Οικονομόπουλος και η Χριστίνα Σάλτη, στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες, σε ριάλιτι τραγουδιού και μάλιστα όπως αποκάλυψε εκείνη, σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο γεννήθηκε στο σπίτι του ριάλιτι , όταν ήταν έγκλειστοι και προσπαθούσαν, τότε, να  κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι, μέσα από τη συμμετοχή της στο Dream Show.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τα παλιά, θα δείς να αγκαλιάζει την τότε συμπαίκτριά του  Χριστίνα Σάλτη. Συγκεκριμένα χρόνια πριν, τότε που το άστρο του δεν είχε αρχίσει, ακόμη, να λάμπει. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, το όνομα, του οποίου συγκαταλέγεται στα κορυφαίους τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου είχε δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι τραγουδιού “Dream Show” προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του και να το κάνει πραγματικότητα. Στο βίντεο ντοκουμέντο ο Νίκος Οικονομόπουλος έγκλειστος στο σπίτι του ριάλιτι τραγουδιού αποκαλύπτεται. Μεταξύ άλλων μιλούσε, τότε για τα δύσκολα, παιδικά χρόνια και ότι στόχος του είναι, όταν κάποια στιγμή, νιώσει έτοιμος να οικογένεια. 

Στο βίντεο  ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται να είχε έρθει κοντά με την νεαρή, τότε Χριστίνα Σάλτη η οποία και εκείνη είχε αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρο της, μέσα από την συμμετοχή της, στο Dream Show. Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται και στο βίντεο ντοκουμέντο από τα παλιά, ανάμεσα τους υπήρξε ένα φλερτ, είχε φιλήσει ο νεαρός Νίκος, τότε, την συμπαίκτρια του Χριστίνα. Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Νίκος Οικονόμοπουλος στον Δημήτρη Παπανώτα μιλώντας για τη Χριστίνα Σάλτη είχε πει: “Η Χριστίνα είναι ένα από τα
καλύτερα παιδιά που γνώρισα στο παιχνίδι. Υπήρχε ένα φλερτ δεν το έχω κρύψει και την είχα φιλήσει.”

Σήμερα το πρωί η Χριστίνα Σάλτη καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε την άγνωστη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή και ξεκαθάρισε ότι δεν προχώρησε η σχέση με τον συμπαίκτη της, τότε Νίκο Οικονόμοπουλο αλλά παραδέχτηκε πως υπήρξε ειδύλλιο, μέσα στο σπίτι του Dream Show. 

Δες το βίντεο ντοκουμέντο  με τις τρυφερές στιγμές του Νίκου Οικονομόπουλου με τη Χριστίνα Σάλτη από το παρελθόν. Η επίμαχη στιγμή είναι στο 1.27

Read More

And More