Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ένας σιωπηλός έρωτας στη showbiz – Νέες λεπτομέρειες για τη σχέση τους

Μπορεί η νέα χρονιά να έχει μόλις ξεκινήσει, ωστόσο ήδη έχουν αποκαλυφθεί μερικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, 

Ένα από τα πολύ φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό, όλα δείχνουν πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού μπασκετμπολίστα. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μαζί τις γιορτές στη Νέα Υόρκη, όπου υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση της σχέσης τους.

Αν και το ειδύλλιο του Νίκου Παππά και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου, αυτή η σχέση μέτρα αρκετό καιρό.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και η παρουσιάστρια απολάμβαναν εδώ και μερικούς μήνες τον έρωτά τους πριν αποφασίσουν να το δημοσιοποιήσουν.

Όταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου είχε ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή ήταν καθετί και είχε δηλώσει: «Πολύ συνειδητά, δεν θέλω ακόμη να πω κάτι. Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει. Όλα καλά είμαι μια χαρά».

Ο Νίκος Παππάς εκείνο το διάστημα είχε βγει επίσης από μία σύντομη σχέση που είχε με το μοντέλο Βασιλική Γρέγου.

Μετά από ένα μεγάλο κοινό ταξίδι του στις ΗΠΑ και έπειτα από φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media η παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας γνωστοποίησαν τη σχέση τους. Αυτό το ταξίδι θα μείνει αξέχαστο για την Βάλια Χατζηθεοδώρου, καθώς γιόρτασε εκεί και την ονομαστική της εορτή μαζί με το σύντροφό της.

Ο Νίκος Παππάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μένουν μαζί αρκετές ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι του μπασκετμπολίστα στο Παλαιό Ψυχικό.

Αυτό το διάστημα, ο Νίκος Παππάς έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, καθώς δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα μπάσκετ και έχει αφοσιωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Παράλληλα όμως απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την αγαπημένη του, κάνοντας ταξίδια και μικρές εξορμήσεις όποτε τους το επιτρέπει ο χρόνος τους.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More