Νίκος Πολυδερόπουλος: «Περπατούσα και υπήρχε μια που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη για τη δουλειά του σε φορτηγό και ως θερμοϋδραυλικός, τις ημέρες στο Άγιο Όρος αλλά και τη μεγαλύτερη θυσία για έναν έρωτα.

«Πριν την υποκριτική δούλευα ως θερμοϋδραυλικός και μου είπαν αν θέλω να κάνω τον κομπάρσο. Δούλευα στο φορτηγό του πατέρα μου, σερβιτόρος στα κλαρίνα, δημοσιές σχέσεις και ως μοντέλο. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά, δεν φταίει αυτός που δεν σε πληρώνει, αλλά εσύ που ακούς τα λογία αντί για τις πράξεις. Τα προβλήματα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή, γιατί γεννιούνται κι αλλά, αν δεν σου αρέσει πρέπει να το λες με οποιοδήποτε κόστος», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω στον Θεό, πιστεύω και στον άνθρωπο. Όταν πηγαίνω στο Άγιο Όρος αγαλλιάζω», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Είχα εμμονική θαυμάστρια, περπατούσα και υπήρχε μια που με παρακολουθούσε για 2-3 εβδομάδες, φοβόμουν. Για έναν έρωτα έχω πάει ταξίδι 9 ωρών, έχω αφήσει κάτι και έχω φύγει», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η ποντικοπαγίδα» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

 

Read More

And More