Νικός Ψαρράς – Έλενα Καρακούλη: Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και μιλούν για την οικογένεια τους!

Σαν να έκαναν την επίσημη φωτογράφιση του γάμου τους – αφού σε αυτόν δεν είχαν προσλάβει όπως είθισται φωτογράφο- ένιωσαν ο Νίκος Ψαρράς και η σύζυγός του Έλενα Καρακούλη στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση για το περιοδικό People. Ο ηθοποιός και η θεατρολόγος 2,5 χρόνια από τη στιγμή που αποφάσισαν να είναι ζευγάρι και 4,5 μήνες αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μιλούν για πρώτη φορά για τη ζωή και τη σχέση τους.

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά σε μια παράσταση του Εθνικού και από εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσα στο σπίτι, σε όλες μου τις πρόβες, τις αμηχανίες, τις ανασφάλειες, τους θυμούς. Πλέον είναι παρούσα και στο θέατρο. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά. Η Έλενα ήρθε πολύ φυσιολογικά σπίτι μου και πολύ φυσιολογικά δεν ξαναέφυγε. Μετακόμισε σύντομα μαζί μου κι έπειτα ήρθαν ο γάμος και το παιδί. Όλα έγιναν πολύ ήρεμα και όμορφα, το παιδί ήταν μια φυσική εξέλιξη της σχέση μας», δηλώνει ο Νίκος Ψαρράς.

Όταν γνωρίστηκαν, η Έλενα Καρακούλη ένιωσε κατευθείαν πως εκείνος ήταν ο άντρας της ζωής της: “Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Και από τότε η ζωή μου έχει αλλάξει”, τονίζει. Η ίδια μιλά για το πως ισορροπεί η ζωή τους στο σπίτι με τη συνεργασία τους στο θέατρο Πόρτα, όπου για πρώτη φορά η Έλενα Καρακούλη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην σκηνοθεσία, στην παράσταση “Η γυναίκα απ’ τα παλιά” με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ψαρρά: “Χωρίς να το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας έχουμε βρει τη χρυσή τομή ώστε η δουλειά να εναρμονίζεται με τη ζωή και το σπίτι μας. Αυτό γίνεται με υποστήριξη και με έναν κώδικα που λειτουργεί”.

“Σαφώς υπάρχουν τα θέματα της καθημερινότητας, το άγχος της πρόβας, αλλά νομίζω πως έχουμε βρει έναν ρυθμό σε αυτό ώστε να μην μπλοκάρει το ένα το άλλο, αλλά να το τροφοδοτεί με ωραίο τρόπο” διευκρινίζει η ίδια.

Για τον ερχομό του γιου τους, που σε λίγους μήνες θα βαφτιστεί λαμβάνοντας το όνομα του πατέρα της Έλενας Καρακούλη, Παναγιώτη, ο Νίκος Ψαρράς δηλώνει: “Μας άλλαξε προς το καλύτερο και νιώθω πως κάτι ολοκληρώθηκε. Πολλοί λένε πως, όταν έρχεται το παιδί, αποκτάς περισσό­τερες ευθύνες. Νομίζω, όμως, πως οι γονείς κάνουν ένα λάθος. Πιστεύουν ότι μετά τη γέννηση του παιδιού τα πάντα περιστρέφονται γύρω του, ενώ κανονικά το παιδί θα πρέπει να εναρμονιστεί με την ήδη υπάρχουσα ζωή. Ευτυχώς, ο μικρός μας προσαρμόζεται εύκολα”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More