Νίκος Ψαρράς: «Η υπόθεση με τον Γιώργου Κιμούλη έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης»

Τον Νίκο Ψαρρά που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκας για την δημόσια καταγγελία που έκανε κατά του Γιώργου Κιμούλη και που λόγω αυτού, έχει δεχτεί αγωγή από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου.

Η ακρόαση για την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού ξεκίνησε χθες με τον ηθοποιό να δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Αυτές οι υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στο δρόμο της δικαιοσύνης και έτσι πρέπει να είναι. Τώρα μεταμεσονύκτιες δηλώσεις γιατί να κάνουμε; Τι να πούμε; Τα πράγματα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει και να αφήσουμε τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι το σωστό.

Όλοι μας έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, γι’ αυτό λέγεται δικαιοσύνη. Η άλλη πλευρά, καλά θα κάνει να διαβάσει αυτά που έχουμε πει στις καταθέσεις μας. Όλα αυτά, υπάρχουν στις καταθέσεις μας και πρέπει να τα διαβάσουν οι άνθρωποι εκεί μέσα» είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Read More

And More