Νίκος Τράκας – MasterChef: Ποιος είναι ο φιναλίστ που διεκδικεί τη νίκη – Η αλωπεκίαση και το modeling

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη είναι οι δύο φιναλίστ του MasterChef 2023 που διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef μαζί με το χρηματικό έπαθλο.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star ολοκληρώνεται απόψε με την βραδιά του μεγάλου τελικού η οποία θα ολοκληρωθεί με την μεγάλη ανακοίνωση.

Νίκος Τράκας – MasterChef 2023

Ο 29χρονος φιναλίστ του MasterChef 2023 κατάγεται από την Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το modeling, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί ως manager στο χώρο της εστίασης.

Στην πρώτη του εμφάνιση στα auditions του MasterChef ο Νίκος Τράκας είχε μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκίαση, αλλά και το πόσο σύντομα έχασε τα μαλλιά του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Trakas (@nikos__trakas)

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το modelling, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο», είχε αναφέρει ο Νίκος Τράκας.

«Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό, ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό» είχε σημείωσε ο ο Νίκος Τράκας στο MasterChef.

Ο Νίκος Τράκας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τις μαγειρικές του ικανότητες στο σπίτι του MasterChef. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε μια από τις τελικές δοκιμασίες, o 29χρονος κέρδισε το ποσό των 10.000 ευρώ, καθώς παρουσίασε το πιο πετυχημένο πιάτο στη δοκιμασία Silver Award από την οποία και αναδείχτηκε νικητής.

Λίγες ώρες πριν την τελευταία φάση του τελικού, ο Νίκος Τράκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για την τελευταία ομαδική δοκιμασία:

«Με έχει κουράσει η επανάληψη σε αυτό τον διαγωνισμό. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη και έκλεισε εκεί. Δεν είναι παράπονο αλλά είναι δικό μου εσωτερικό, βαρεμάρα. Τα παιδιά έκαναν καλύτερη προσπάθεια από εμάς. Χαίρομαι για τον Άγγελο που κέρδισε 5.000 ευρώ. Ένας πόντος είναι, καλύπτεται εύκολα», ανέφερε ο Νίκος Τράκας.

Θα καταφέρει ο Νίκος Τράκας να σηκώσει τη φετινή κούπα του MasterChef; Όλα θα κριθούν στον μεγάλο τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού.

Νίκος Τράκας – Δες παρακάτω μερικές από τις πιο έντονες στιγμές του 29χρονου στο MasterChef:

Δες επίσης: Μαρία Μπέη – MasterChef: Ποια είναι η φιναλίστ του τελικού – Η σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο και οι στιγμές «έκρηξης»

Read More

And More