Νίκος Βέρτης: Απόλαυσε την Δέσποινα Βανδή στο θέατρο! [pics]

Είναι αναμφίβολα η παράσταση του καλοκαιριού και δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν δώσει το «παρών» στο θέατρο Άλσος για να στηρίξουν την Δέσποινα Βανδή και μια σειρά ακόμη καταξιωμένων ηθοποιών, απολαμβάνοντας το θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Νίκος Βέρτης που θέλησε να στηρίξει την Δέσποινα Βανδή και απόλαυσε από τις πρώτες θέσεις τη θεατρική παράσταση. Ο ίδιος ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες και χάρισε το θερμό του χειροκρότημα στο πρωταγωνιστικό καστ, το οποίο και συνάντησε κατόπιν στα παρασκήνια.

Νίκος Βέρτης

Νίκος Βέρτης, Δέσποινα Βανδή

Λίγα λόγια για την παράσταση:

17 υπέροχοι ηθοποιοί, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες! “Το δικό μας σινεμά”, το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού ήρθε στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος.

Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Βέρτης

Παύλος Χαϊκάλης, Νίκος Βέρτης

Κώστας Κόκλας, Νίκος Βέρτης

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσαν άλλη διάσταση στα καλοκαιρινά μας βράδια από την μεγάλη σκηνή του πιο εμβληματικού θερινού θεάτρου της Αθήνας.

Read More

And More