Νίκος Βέρτης: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά τους βομβαρδισμούς στο Τελ Αβίβ – Οι πρώτες του δηλώσεις

Στην Ελλάδα κατέφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) ο Νίκος Βέρτης, ύστερα από το ταξίδι που έκανε χθες στο Ισραήλ, το οποίο δυστυχώς έληξε άδοξα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η ομάδα του γύρισαν πίσω, μετά τις σκηνές τρόμου και αγωνίας που έζησαν στο Τελ Αβιβ, όπου η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, όπου επικρατούσε πανικός… Φτάνοντας εκεί, οι σειρήνες του πολέμου ήχησαν και προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς κατευθύνθηκαν στα καταφύγια όπου πέρασαν αρκετές ώρες. Να σημειώσουμε εδώ ότι είχαν προγραμματιστεί συναυλίες για σήμερα και αύριο, οι οποίες ακυρώθηκαν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε πριν λίγες ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου απαθανάτισε τον Νίκο Βέρτη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μετά το πρώτο σοκ, φαινόταν πιο ήρεμος και σίγουρα ανακουφισμένος που τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του είναι πλέον όλοι ασφαλείς.

Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, με τον Νίκο Βέρτη να δηλώνει: “Είναι πολύ οργανωμένοι… Μολις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε απο το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν. Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλα όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς αυτόν τον βαθύ ήχο. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει”.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του στο Live News

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More