Νίκος Βέρτης: Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου για το επταήμερο λουκέτο

Κλειστό θα παραμείνει για την επόμενη εβδομάδα το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο Νίκος Βέρτης. Μετά τον έλεγχο που έκαναν μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας, παρατηρήθηκαν παραβάσεις των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Δείτε εδώ περισσότερα: Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης – Οι έλεγχοι “έπιασαν” πελάτες χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού

Λίγες ώρες μετά ήρθε και η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου…

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθέντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελάτες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.

Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.

Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτηση μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας.

Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Read More

And More