Νίκος Βέρτης: Πού βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής;

Στο Χαλάνδρι βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο τραγουδιστής και συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Derti. Ο Nίκος Βέρτης φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής της Εύης Αγγελίνα στην οποία μίλησε για όλα.

Το TLIFE βρέθηκε στο studio και κατέγραψε στιγμιότυπα από την συνέντευξη του τραγουδιστή.

Ο Νίκος Βερτης αποκάλυψε ότι την ερχόμενη άνοιξη, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο Κέντρο Αθηνών, θα ταξιδέψει στην Αμερική και την Αυστραλία όπου θα πραγματοποιήσει μεγαλη περιοδεία.

Ως παιδί μεταναστών, ο Νίκος Βέρτης δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί στο ζήτημα της αυξημένης μετανάστευσης των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας. “Θα ήθελα να πω σε όλα τα νέα παιδιά που φεύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, να μην το κάνουν… είναι πολύ δύσκολο!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μοιράστηκε με το κοινό του Derti ποιους καλλιτέχνες ξεχωρίζει αυτή την εποχή στην Ελλάδα. Η φωνή της Γιώτας Νέγκα είναι από τις αγαπημένες του τραγουδιστή, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο “Μίμη Πλέσσα της επόμενης τριακονταετίας”. Τέλος αναρωτήθηκε αν το τραγούδι του “Θέλω να με νιώσεις” θα γίνει τελικά μεγαλύτερη επιτυχία από το “Αν είσαι ένα αστέρι”, την μεγαλύτερη ίσως ως τώρα επιτυχία της καριέρας του.

Read More

And More