Νίκος Χατζηνικολάου-Αντώνης Σρόιτερ: Κόντρα κορυφής μέχρι τέλους…

Νίκος Χατζηνικολάου-Αντώνης Σρόιτερ… Αντώνης Σρόιτερ-Νίκος Χατζηνικολάου… Η αναμέτρησή τους μόλις ξεκίνησε… Η αναμέτρησή τους μόλις ξεκίνησε και αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού, θα είναι σκληρή μέχρι τέλους.

Η σαρωτική έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στα δελτία ειδήσεων μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές… αναταράξεις σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και με το πως ακριβώς είχε μοιραστεί η πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Από την άλλη μεριά, ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από τον Alpha φαίνεται πως είχε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να χτίσει μία δυνατή και ουσιαστική σχέση με τους τηλεθεατές. Μία σχέση χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια, γι ΄αυτό και παρά τους σοβαρούς κλυδωνισμούς που δέχεται από τον ΑΝΤ1 στην… μετά Νίκου Χατζηνικολάου εποχή, φαίνεται να αντέχει… Και δεν φαίνεται μόνο να αντέχει, αλλά φαίνεται πως μπορεί να πιέσει κι αυτός ασφυκτικά από την δική του πλευρά, σε ότι έχει να κάνει πάντα με την τηλεθέαση.

Ετσι, χθες είδαμε τους δύο άνκορμαν να έχουν μία σφοδρή κόντρα και αναμέτρηση. Αποτέλεσμα; Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑNT1 σημείωσε στο σύνολο 20,6% και 12,9% στα νεανικά κοινά, για να ακολουθήσει σε απόσταση αναπνοής το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με 19,6% στο σύνολο και με το εντυπωσιακό 21,9% στα νεανικά κοινά!

Read More

And More