Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη: Πιασμένοι χέρι χέρι στο θέατρο! [pics]

Στο θέατρο Μουσούρη πιασμένοι χέρι χέρι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη. Το γνωστό ζευγάρι που είναι παντρεμένο τα τελευταία 13 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο κάνει πολύ σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, αλλά αγαπά το θέατρο και στηρίζει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτήν τη φορά, το ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ψύλλοι στ’ αυτιά» του Ζωρζ Φεντώ σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Το ζευγάρι με tres chic εμφάνιση εμφανίστηκε στο θέατρο και κάθισε στις πρώτες θέσεις για να απολαύσει την παράσταση. Οι δυο τους μάλιστα έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους και πόζαραν μαζί στους φωτογράφους.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η απολαυστική και σουρεαλιστική κωμωδία «Ψύλλοι στ’ αυτιά» του μαιτρ της φάρσας Ζωρζ Φεντώ, ενός από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της γαλλικής δραματουργίας, που συνθέτει τις πιο ιδιαίτερες συζυγικές φάρσες με απρόοπτες και κωμικές παρεξηγήσεις, ανεβαίνει στο Θέατρο Μουσούρη, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Το έργο γράφτηκε το 1907 και αποτελεί έως και σήμερα ορόσημο της Belle Epoque, ενώ παραμένει απόλυτα διαχρονικό παρουσιάζοντας χαρακτήρες και καταστάσεις που διαπερνούν το χρόνο και έρχονται στο σήμερα, αναγνωρίσιμοι και οικείοι στην εποχή και την καθημερινότητα μας!

Μια παρεξήγηση ξεσπά ανάμεσα σε ανθρώπους που ανήκουν στην υψηλή τάξη του Παρισιού του 1900. Η αστείρευτη δεξιοτεχνία του Ζωρζ Φεντώ να πλέκει συνθήκες όπου βλέπουμε κάτω από την αμφίεση των ηρώων, μας επιτρέπει να ταυτιστούμε και να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Ήταν να μην της μπουν «ψύλλοι στ’ αυτιά»!

Η αιτία; Ένα δέμα με τιράντες που καταφθάνει από γνωστό ξενοδοχείο της εποχής με «ιδιαίτερη» φήμη.

Κάπως έτσι αναμιγνύεται η υψηλή κοινωνία με εκείνη της «παρακμής», κάνοντας προφανές το γεγονός ότι τίποτα δεν διαφοροποιεί τις δυο τάξεις, όσον αφορά τα ζητήματα που τις απασχολούν…

Πού καταλήγει άραγε αυτή η φάρσα που μπερδεύει τις τάξεις των ανθρώπων;

Η απάντηση στη σκηνή του θεάτρου Μουσούρη…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More