Νίκος Χορταρέας: Όλη η αλήθεια για τη σύλληψή του στην Κύπρο; Video

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν λίγες μέρες η σύλληψη του Νίκου Χορταρέα στην Κύπρο. Ο γνωστός αστρολόγος – μέντιουμ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρς στην εκπομπή “Όλα Πρώτη φορά” και στον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την αστυνομία στην Κύπρο.

Όπως υποστήριξε στην Κύπρο επικρατεί το αγγλικό δίκαιο βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται να “ρίχνεις τα χαρτιά”. “Εγώ μόλις είχα μπει στο μαγαζί όταν έκατσε απέναντί μου μια κυρία, μια μικρή κοπέλα. Με ρώτησε πόσα παίρνω για τον καφέ και της είπα δωρεάν και πόσα για τα χαρτιά και της είπα 50 ευρώ. Της λέω “τι θέλετε να δούμε, για αίσθημα;” και στη συνέχεια ανοίγω 3 κάρτες. Εκείνη τότε βγάζει ένα χαρτί και μου λέει είναι αστυνομικός και έρχονται δύο άλλοι και μου λένε “καλά δεν ξέρατε ότι εδώ απαγορεύεται το φλιτζάνι γιατί έχουμε αγγλικό δίκαιο;” Και έτσι έγινε”, ανέφερε χαρακτηριστικά στον Θέμο.

“Εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να ξέρω πώς λειτουργεί το δίκαιο στην Κύπρο; Ήταν στημένο, την καταγγελία έκανε συνάδελφός μου” συμπλήρωσε για την υπόθεση τονίζοντας, μάλιστα, ότι για τα χρήματα που πήρε από την αστυνομικό της έκοψε μέχρι και απόδειξη.

Όσον αφορά την έκταση που πήρε η υπόθεση το μέντιουμ είπε ότι “δεν με πείραξε αυτό, με πείραξε ότι γράφτηκαν τόσες κακοήθειες… Ασχολούνται μαζί μου γιατί τα καρποφόρα πετροβολάνε. Αυτό έχει σημασία γι’ αυτούς, ότι πουλάω. Είμαι το πρώτο μέντιουμ της Ελλάδας και τους κάθομαι εδώ”, είπε ο Νίκος Χορταρέας.

Δες το Video από την εκπομπή:

Read More

And More