Νίνα Φλορ: Ποια είναι η ζάμπλουτη κληρονόμος που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Φίλιππου

Αδιαμφισβήτητα το μεγάλο κοσμικό γεγονός της χρονιάς θα αποτελέσει ο γάμος του Φίλιππου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Νίνα Φλορ αυτό το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Μητρόπολη Αθηνών. (Διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες)

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύζυγός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, αποφάσισαν να παντρευτούν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Οι στολισμοί, τα μενού, η ζωντανή ορχήστρα, το sitting των λαμπερών καλεσμένων που θα έρθουν από όλα τα σημεία του πλανήτη έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι κρατά τα σχέδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο βενιαμίν της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την άκρως γοητευτική και πάμπλουτη κληρονόμο Nina Flohr, λίγο πριν ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο ερωτευμένοι νέοι, αυτό είναι κάτι που πιθανότατα ελάχιστοι γνωρίζουν.

Ο φειδωλός στις δηλώσεις του Φίλιππος φροντίζει να κρατά τα ιδιωτικά του επτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, η σχέση του με την Nina φαίνεται ότι είχε από την αρχή τις ευλογίες της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, διαφορετικά οι δυο τους δεν θα τολμούσαν τη δημόσια εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ποια είναι η Nina Flohr

Η σύζυγος του Φιλίππου είναι μία γυναίκα δραστήρια και χειραφετημένη, η οποία έχει επιλέξει να ζει ως σύγχρονος νομάς μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Γεννήθηκε στην Ελβετία, αλλά πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και στις ΗΠΑ.

Κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Katharina Flohr, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ για ένα φεγγάρι υπήρξε fashion director στα ξεκινήματα της Vogue Hellas, η αεικίνητη 34χρονη έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση – και μάλιστα, καυχιέται γι’ αυτό. O πατέρας της βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. 

Με τον πατέρα της, Thomas Flohr

Βέβαια, το μέχρι σήμερα μεγάλο έργο της ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Φυσικά, όποιος ρίξει έστω μία κλεφτή ματιά στην απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου και του resort οφείλει να συγκινηθεί. Η σύζυγος του Φιλίππου έχει βρει την γαλήνη, την ηρεμία και ένα πολύ προσωπικό καταφύγιο σε αυτό τον τόπο.

Στην Μοζαμβίκη

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More