Νίνα Τζιβανίδου: Οι ξέγνοιαστες στιγμές μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Η Νίνα Τζιβανίδου αποχώρησε πρόσφατα από το GNTM. Σε μια απαιτητική δοκιμασία που παρακολουθήσαμε σε προηγούμενο επεισόδιο, οι παίκτριες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μέσα σε διάφανη φουσκωτή μπάλα που επέπλεε στο νερό δοκιμάζοντας την ισορροπία τους. Μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης φωτογράφησης, η Νίνα Τζιβανίδου ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model, η όμορφη Νίνα έχει επιστρέψει στην προηγούμενη καθημερινότητά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ως λάτρης των social media, η πρώην παίκτρια του GNTM μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια νέα φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες βόλτες της.

Η Νίνα Τζιβανίδου ποζάρει χαμογελαστή με casual look και στην ανάρτησή της σημειώνει: “Ένα χαμόγελο είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορείτε να φορέσετε…”

Read More

And More