Νίνο: Η «σκληρή» απάντηση στον Νίκο Βέρτη για τα talent shows!

Μια δήλωση του Νίκου Βέρτη για τα talent shows και το αν θα πήγαινε ποτέ στην κριτική επιτροπή ενός ριάλιτι τραγουδιού ενόχλησε τον Νίνο Ξυπολυτά και η «κόντρα» φαίνεται να ξεκίνησε. Το κείμενο μάλιστα του Νίνο στο Instagram όπου αποκαλεί τον Νίκο Βέρτη με το πραγματικό του όνομα Νίκος Αρβανιτίδης και όχι το καλλιτεχνικό, ήταν… κόλαφος.

Όλα ξεκίνησαν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ. O τραγουδιστής κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες απάντησε σε ερώτηση για τα talent show αναφέροντας: «Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος».

Η απάντηση αυτή, όμως, ενόχλησε πολύ τον Νίνο που ξεκίνησε από talent show, ο οποίος τα’ χωσε στον Βέρτη!

«Ερώτηση προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψη σου για τραγουδιστές;

Ρόμπι Γουίλιαμς: και με τα μισά πήγα. Αγκιλέρα: ναι αμέ, γιατί όχι. Νίκος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη). Τιναφταρε.

Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψη μου γι’ αυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. Σημείωσης: Είμαι παιδί από ταλεντ σοου, και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί, σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Read More

And More