Νίνο: “Μαμά μου, Μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας»!

Τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια για την μητέρα του και τον πατέρα του, μοιράστηκε μαζί μας ο Νίνο Ξυπολυτάς. Ο γνωστός τραγουδιστής με το γνωστό ύφος του έγραψε λόγια αγάπης για τους γονείς του λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον έκαναν δυνατό χωρίς να φοβάται κανέναν και τίποτα. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πήρε διαζύγιο από την Χρυσή Βαρδινογιάννη αλλά πάντα είναι δίπλα στα δυο τους παιδιά, φέρεται να έχει βρει καινούργιο έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού μοντέλου, Σοφίας Χαρμαντά.

Ο Νίνο δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πανέμορφη μητέρα του να τον κρατάει νεογέννητο στην αγκαλιά της και έγραψε λόγια αγάπης για το πως τον μεγάλωσαν οι γονείς του. Διάβασε όσα έγραψε:

“Ότι είσαι, όπως κι αν είσαι, όπως σκέφτεσαι, οτι αναμνήσεις έχεις από τα παιδικά σου χρόνια,όλα αυτά έρχονται από το πώς σε μεγάλωσαν οι γονείς σου. Οτι θα κάνεις από δώ και πέρα μεγάλε,είναι καθαρά δικό σου θέμα,παίρνεις τις ευθύνες σου,κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου.Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον.
Μαμά μου,Μπαμπά μου,σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας».
Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα.Είμαι έτοιμος για όλα.Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό.Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση.
Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου.
Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω

Read More

And More