Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιαννή είναι ζευγάρι 2,5 χρόνια. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας Spicy μεταξύ συμβολαίων και καλλιτεχνικών projects. H Χρυσή Βαρδιονογιάννη βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του πατέρα της. Η αναζήτηση νέων κομματιών για το καινούργιο CD του Νίνο τους φέρνει κοντά, με τις συζητήσεις τους να περνούν μέρα με τη μέρα από επαγγελματικό σε προσωπικό επίπεδο.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και αποτέλεσε θέμα συζήτησης στους καλλιτεχνικούς χώρους, με πολλούς να αναρωτιούνται για το αν επρόκειτο για αλήθεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η Χρυσή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και φίλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν μέσα στον ενθουσιασμό τους ο χαρμόσυνο γεγονός. Τόσο η Χρυσή όσο και ο Νίνο δεν έδειξαν να παρεξηγούνται από τη διαρροή της είδησης, ισχυρίζονται άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον και συνεχίζουν: Περισσότερο μάλιστα γέλασαν όταν δέχτηκαν κάποιο σχετικό τηλεφώνημα παρά θύμωσαν. ‘Αλώστε, μέσα στην κατήφεια της εποχής μας όλοι αναζητούν ευχάριστες ειδήσεις

Παρότι οι κύκλοι της υψηλής κοινωνίας ανέφεραν πριν λίγο καιρό ότι ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γινόταν αυτό το καλοκαίρι, λόγω της γενικής οικονομικής κατάστασης που δεν σηκώνει προκλήσεις, τα πλάνα φαίνεται να αλλάζουν. Συνεργάτες του ζευγαριού αναφέρουν πως σε λίγους μηνες το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο προκειμένου το νέο μέλος να προκύψει εντός έγγαμου βίου, ενώ η θρησκευτική τελετή και η βάφτιση θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ευχάριστο γεγονός κοινοποιήθηκε αρχικά μόνο στους γονείς της Χρυσής, Γιώργιο Βαρδινογιάννη και Αγάπη Πολίτη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την συγκίνηση και τη χαρά τους για το πρώτο τους εγγονάκι.

Read More

And More