“Νοιάζομαι, Μοιράζομαι” : Η εκστρατεία αγάπης του Mega πέτυχε τον στόχο της…

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσφορά όλων όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του MEGA και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Στις 23 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος τεράστιος αριθμός συμπολιτών μας, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς αυτούς που την έχουν ανάγκη. Συγκινητική ήταν, όμως, και η συμμετοχή πολλών ανθρώπων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι με κάθε μέσο έστειλαν πράγματα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας, κάνοντας πράξη το «Νοιάζομαι │ Μοιράζομαι».

Συγκεκριμένα, από την καταγραφή της μεγάλης προσφοράς που έκανε ο Δήμος Αθηναίων, προκύπτει ότι συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 50 τόνοι τροφίμων και 1.300 κυβικά μέτρα από ρουχισμό και παιχνίδια. Τα πράγματα αυτά μεταφέρθηκαν σε σχεδόν 25.000 σακούλες, για την αποθήκευση των οποίων χρειάστηκε να ανοίξουν τρεις επιπλέον χώροι του Δήμου Αθηναίων από τους ήδη προβλεπόμενους. Για τη μεταφορά τους χρειάστηκαν περίπου 180 διαδοχικές φορτώσεις φορτηγών 3 τόνων.

Ήδη, από αυτήν την τεράστια προσφορά αγάπης, 2.300 οικογένειες έχουν παραλάβει τρόφιμα ενώ σε εξέλιξη είναι και η διανομή ρούχων και παιχνιδιών όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε 32 δήμους σε όλη τη χώρα.

To Mega εννοείται πως θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται τόσο σκληρά !

Read More

And More