Nomads 2 : Οι πρωταγωνιστές μας αποχαιρετούν από το αεροδρόμιο λίγο πριν την μεγάλη αναχώρηση [pics]

Ο δεύτερος κύκλος του “Nomads” είναι πια γεγονός! Την Τρίτη 3 Οκτώβρη οι 20 παίκτες που θα πάρουν μέρος αναχώρησαν από την Ελλάδα με προορισμό την Μαδαγασκάρη. Τις τελευταίες μέρες, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκαλύπτονταν σταδιακά τα ονόματα των συμμετέχοντων. Πλέον όλα είναι έτοιμα και οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούν να ζήσουν την περιπέτεια.

Ο φωτογραφικός φακό του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τις τελευταίες στιγμές των διαγωνιζόμενων στη χώρα μας. Έχοντας άγνοια κινδύνου χαμογέλασαν ευδιάθετοι στο φωτογραφικό φακό. Και οι 20 παίκτες ανυπομονούν να βρεθούν στην εξωτική Μαδαγασκάρη και να αρχίσουν να ζουν τις δύσκολες και απαιτητικές προκλήσεις του παιχνιδιού.

Χρήστος Βασιλόπουλος, Mike, Μαριάννα Καμαρωτάκη

Άλεξ Καββαδίας, Αθηνά Κωστοπούλου, Δήμος Χαριστέας

Και σε αυτό τον κύκλο οι συμμετέχοντες προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και οι ηλικίες ξεκινάνε από 22 και φτάνουν μέχρι τα 50. Μεγαλύτερη όλων είναι η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ. Η Αννίτα εξέπληξε τους πάντες με την απόφασή της να μπει στο “Nomads” αλλά τόσο το αθλητικό της σώμα όσο και η δυναμικότητά της σίγουρα θα τη βοηθήσουν. Ακόμη, εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή του τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά η οποία ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή.

Διάβασε στο NEWSIT αναλυτικά τα ονόματα των διαγωνιζόμενων

Τραϊάννα Ανανία, Αλέξανδρος Σήαρς

Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη με οικοδεσπότες τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα. Ο δεύτερος κύκλος έχει κάποιες βασικές αλλαγές αφού φέτος οι ομάδες αντί για τρεις θα είναι δύο, οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αννίτα Ναθαναήλ

Χρήστος Βασιλόπουλος

Αθηνά Κωστοπούλου, Αλέξανδρος Σήαρς, Δήμος Χαριστέας, Σίσσυ Σουναρτζή

Ο σύζυγος Κρις Χάμπερτ και οι κόρες Τερέζα και Σύνθια αποχαιρετούν την Αννίτα Ναθαναήλ

Όλοι οι παίχτες μαζί λίγο πριν την αναχώρηση

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More