“Nomads”: Ήταν τυφώνας στους πίνακες τηλεθέασης ή… ψυχρολουσία για τον ΑΝΤ1;

Κι από χθες όλη ελληνική τηλεόραση χορεύει σε ρυθμούς “Nomads”! Το υπερ-ριάλιτι του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα κι εννοείται πως όλοι σήμερα περιμέναμε από το πρωί πως και πως τα νούμερα τηλεθέασης. Καλά, οι Αντεννικοί μάλλον δεν πρέπει να έκλεισαν μάτι όλο το βράδυ…

Βλέπεις, είναι πολλά τα λεφτά Άρη και το τηλεοπτικό στοίχημα μεγάλο. Παρόλα αυτά, αν κρίνουμε από αυτή την πρώτη αναμέτρηση, εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε και να πιστεύουν πως θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες. Μέρες σαρωτικές, μέρες… τσουνάμι στους πίνακες τηλεθέασης για όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Και για του λόγου το αληθές; Χθες το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Αμαρουσίου εκτοξεύθηκε στο σύνολο στο 30,1%, ενώ απογειώθηκε κανονικά και με τον νόμο στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, όπου και άγγιξε το 39,6% κατά μέσο όρο, ενώ υπήρξε και στιγμή που κατέκτησε μέχρι και την κορυφή του 44,1%!

Από την άλλη μεριά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το πως ακριβώς μοιράστηκε η “πίτα” της τηλεθέασης και για το αν η μυθοπλασία του Αlpha τα κατάφερε να επιβιώσει απέναντι από το χαρντ-κορ πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αλλά και αν το σόου του ΣΚΑΙ, μπόρεσε με όπλο του τα… ταλέντα και το χιούμορ να κερδίσει την ψήφο προτίμησης του κοινού.

Σε ότι έχει να κάνει με το πολυσυζητημένο “Τατουάζ” του Ανδρέα Γεωργίου στον Alpha, μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα, πως τα κατάφερε να διατηρήσει την δυναμική του σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό, μιας και παρά το γεγονός ότι η χθεσινή Δευτέρα ήταν μέρα πρεμιέρας για το “Nomads”, εκείνο χτύπησε στο σύνολο τηλεθέασης 21,8% και στα νεανικά 18.7%.

Από την άλλη μεριά, εννοείται πως και το “Ταλέντο” του ΣΚΑΙ κατέγραψε απώλειες και θα ήταν αδύνατον να μην καταγράψει. Έτσι το γνωστό σε όλους μας τάλεντ-σόου κατάφερε να σκαρφαλώσει στο σύνολο στο 18,5%, ενώ στα νεανικά κοινά είχε ακριβώς την αντίθετη επίδοση, δηλαδή, άγγιξε το 15,8%.

Συμπέρασμα; Αυτή η νέα τηλεοπτική αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε και μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές…

Read More

And More