Nomads Μαδαγασκάρη: Ο Γιάννης Σπαλιάρας κάνει ντους ημίγυμνος και… κόβει ανάσες με το six pack του! [video]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας διαθέτει ένα από τα γυμνασμένα σώματα της Ελλάδας. Φέτος πήρε την απόφαση να… εισβάλλει στο Nomads και να δοκιμάσει για μια ακόμα φορά τις αντοχές τους. Από Πέμπτη ως Κυριακή, λοιπόν, τον βλέπεις μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 (κυρίως μόνο με το μαγιό του) και σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του.

Ως μοντέλο, ο Γιάννης διαθέτει ένα απίστευτα σμιλεμένο κορμί, με κοιλιακούς που… κόβουν την ανάσα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο, αφού λατρεύει τη γυμναστική και δεν αφήνει μέρα που να μην προπονείται, ακόμα και τώρα που βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη. Καθημερινά κάνει τις ασκήσεις του για να είναι σε φόρμα όταν έρχεται η ώρα του στίβου μάχης.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, το οποίο θα είναι γεμάτο ανατροπές, θα δεις τον Γιάννη να απολαμβάνει το ντους του και δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Καθώς το νερό πέφτει πάνω στο αξιοζήλευτο six-pack του “Έλληνα Άδωνη”, όπως έχει χαρακτηριστεί δικαίως, η θερμοκρασία θα ανέβει στα ύψη.

Αυτό το απόσπασμα, λοιπόν, εμείς το εξασφαλίσαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και στο παρουσιάζουμε, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/7LbGDupe5pM

Read More

And More