Nomads: Όλα όσα γίνονται στη βίλα με τους παίχτες που αποχώρησαν! [pics,vid]

Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Nomads και οι τέσσερις παίχτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι επιβίωσης αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο. Ωστόσο, παρόντες στο μεγάλο τελικό φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίοι παίχτες που αποχώρησαν και βρίσκονται πια στη βίλα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Φραντζή, η Βασιλική Μιλλούση και ο Γιώργος Κατσινόπουλος βρίσκονται μάλιστα ήδη στη βίλα και μετρούν αντίστροφα για τον τελικό. Ως τότε όμως, χαλαρώνουν και δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, όλα όσα περνούν εκεί!

Πώς θα αναδειχτεί ο νικητής του παιχνιδιού:

Αυτό που αλλάζει, σε σχέση με το Survivor, είναι ότι ο τελικός νικητής του παιχνιδιού θα αναδειχθεί μέσα από αγωνίσματα και όχι από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η τελευταία φορά που ψήφισαν οι τηλεθεατές ήταν χθες το βράδυ, όπου ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους, δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό, αλλά θα περάσει απευθείας στον τελικό.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό! Οι δύο θα περάσουν στον τελικό, ενώ ο χαμένος θα αποχωρήσει. Οπότε, τρεις παίκτες θα μονομαχήσουν στον μεγάλο τελικό του Nomads για το έπαθλο.

Read More

And More