“Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι με τον Κώστα Τσουρό, αλλά είχα μπερδευτεί. Σαν ψέμα μου φάνηκε αυτό που είπε για εμένα…”

Η Βίκυ Κάβουρα, την οποία πρόσφατα είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο “It’s show time” στο Open, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και, μεταξύ άλλων, απάντησε στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό για τη φήμη που διέδωσε σχετικά με την προσωπική ζωή της ηθοποιού και τη σχέση της με γνωστό τραγουδιστή.

“Εγώ νόμιζα ότι είμαστε φίλοι με τον Κώστα, αλλά ξέρω ότι οι φίλοι αν έχουν μια πληροφορία, παίρνουν τηλέφωνο τον άλλον και τον ρωτάνε. Άρα, δεν είμαστε φίλοι, είχα μπερδευτεί. Αν μάθω κάτι για μια φίλη μου, θα την πάρω τηλέφωνο, θα τη ρωτήσω και μετά θα βγάλω κάτι στον αέρα. Σαν ψέμα μου φάνηκε. Όταν μου το είπαν, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα πώς το είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν επεσήμανε: “Εγώ θέλω να πω αυτό μόνο. Ότι όταν ένας φίλος μου έχει ακούσει κάτι για εμένα, καλό θα ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να μαθαίνει την αλήθεια πριν βγει και πει ότι είναι και πολύ σίγουρος κιόλας. Έχω προστατεύσει πολύ καλά τον εαυτό μου τέσσερα χρόνια και δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με εμένα εδώ και τέσσερα χρόνια…”.

Για την ιστορία, ο Κώστας Τσουρός είχε πει στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha: «Η Βίκυ Κάβουρα είναι σε καλή φάση αυτή την περίοδο. Είναι σε καλή φάση με γνωστό τραγουδιστή. Δεν είπα σε σχέση, είπα σε καλή φάση. Αυτόπτες μάρτυρες μου το μετέφεραν…», με την υπόλοιπη ομάδα της Ναταλίας Γερμανού να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Read More

And More