Τη Νόνη Δούνια συνάντησε σε το βράδυ της Δευτέρας 25/5 σε έξοδό της η κάμερα του Happy Day.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια στη Γωγώ Μαστροκώστα, με την οποία είχαν δουλέψει μαζί στο παρελθόν, τονίζοντας πόσο δυναμική και αγαπητή ήταν σε όλους. Επίσης, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε και στην αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.
«Έκοψα λίγο τα μαλλιά μου. Βαρέθηκα λίγο, θέλω να είμαι λίγο πιο άνετη το καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς έχω αφήσει τα μαλλιά μου να βγουν τα άστρα, οπότε κόβω-κόβω, να φύγουν οι βαφές» είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.
Στη συνέχεια, η Νόνη Δούνια μιλώντας για τη Γωγώ Μαστροκώστα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα γιατί η Γωγώ ήταν ένα πάρα πολύ αγαπητό πλάσμα, ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, μια γυναίκα παράδειγμα. Με τη Γωγώ δουλέψαμε μαζί πολύ καιρό. Αυτό που έχω κρατήσει από εκείνη, είναι ο δυναμισμός της, η μαγκιά της με την ωραία έννοια. Ήταν ένα κορίτσι που ήξερε να προστατεύει τον εαυτό της και να σηκώνει το ανάστημά της, χωρίς να κακοκαρδίζει κανέναν. Επίσης ήταν ένα πάρα πολύ εργατικό κορίτσι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
