Νόνη Δούνια: Στη γιορτή αποφοίτησης για τον 18χρονο γιο της – «Πολύ κλάμα λέμε»

Συγκινημένη η Νόνη Δούνια η οποία το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου βρέθηκε στην εκδήλωση για την αποφοίτηση του γιου της από την τελευταία τάξη του Λυκείου.

Δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media η Νόνη Δούνια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τον γιο της, Στάθη. Στο πλευρό του ολόκληρη η οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και την κόρη τους.

«Πολύ κλάμα λέμε» έγραψε στην οικογενειακή φωτογραφία η Νόνη Δούνια δηλώνοντας έτσι τη συγκίνησή της για τον γιο της ο οποίος ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, μετά το σχολείο.

Πρόσφατα ο Στάθης Μουρατίδης είχε τα γενέθλιά του με την μητέρα του να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση: «Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

Read More

And More