Νόρα Βαλσάμη στην Tatiana Live: Τα προβλήματα υγείας και ο κίνδυνος να χάσει το σπίτι της [vid]

Για πιο την δύσκολη περίοδο της ζωής της μίλησε η Νόρα Βαλσάμη στην Tatiana Live. Η αγαπημένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή του Epsilon και μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τον τελευταίο χρόνο και τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της και γνωστό σκηνοθέτη, Ερρίκο Ανδρέου να εγκαταλείψουν την Αθήνα και να εγκατασταθούν μόνιμα στη Σύρο.

Η Νόρα Βαλσάμη ονειρεύεται να φτιάξει το σπίτι που ζει στο νησίόπου έχει βρει την ηρεμία που χρειαζόταν. “δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, δεν μου αρέσει… Τίποτα δεν μου αρέσει στην Αθήνα”, εξηγεί η αγαπημένη ηθοποιός.

Επίσης, ξεσπά για το διαμέρισμα της Αθήνας που κληροδότησε στον γιο της και κινδυνεύει να το χάσει σε πλειστηριασμό. Σε αυτό το σπίτι των 50 τ.μ. στη Ραφήνα ζούσε ο γιος της και το χρησιμοποιούσε και για studio αφού εργάζεται ως μουσικός.

“Εγώ ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον κύριο Τσίπρα και είπα ότι βγαίνει ένα αστέρι αλλά μας την “έφερε”. Ντροπή του. Κατέστρεψε την Ελλάδα και το λέω δημόσια τώρα”, λέει η ίδια για την περιπέτεια που έχει με το σπίτι.

Read More

And More