Νότα Γαβαλά: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα της στη Δροσιά!

Λόγω χρεών προς το Δημόσιο, η κατοικία στη Δροσιά, της Νότας Γαβαλά, αδελφής και συνεργάτιδας του Λάκη Γαβαλά, βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Η Νότα, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, εφόσον εδώ κι ένα μήνα βρίσκεται προφυλακισμένη, όπως και ο αδερφός της, για συσωρρευμένα χρέη της Λάκης Γαβαλάς Α.Ε.

Σύμφωνα με το Θέμα People, στα τέλη Μαΐου η Δ.Ο.Υ Μ.Ε προχώρησε σε αναγκαστική κατάσχεση του σπιτιού, με το ποσό της απαίτησης να ανέρχεται στα 792.609 ευρώ αν και η μεζονέτα είναι αξίας περίπου 1.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το παραπάνω ποσό βαρύνει τη Νότα Γαβαλά λόγω των υποχρεώσεων που έχει ως μέτοχος της εταιρίας του αδελφού της.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στη Δροσιά και εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 345.60 τ.μ. Είναι επιπλωμένο με ιδιαίτερο γούστο που ομολογουμένως διαθέτει η Νότα Γαβαλά, το σπίτι είναι μινιμαλιστικής αισθητικής, αλλά τα έπιπλα ως επι το πλείστον δημιουργίες γνωστών ιταλικών οίκων. Είναι χτισμένο σε τέσσερα επίπεδα καθώς διαθέτει δυο υπόγεια, ένα ισόγειο, πρώτο όροφο και μια σοφίτα Η κατοικία, της ανήκει κατά 100% και σε αυτή διέμενε μέχρι πρότινος μαζί με τα παιδιά της, τον 17χρονο Δημήτρη και την 6χρονη Νοταλία.

Read More

And More