Νότης Μαυρουδής: Αύριο θα επέστρεφε από το εξοχικό του στο Πήλιο – Η τελευταία ανάρτηση στο διαδίκτυο

Θλίψη σε όλο το Πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο ξαφνικός θάνατος του Νότη Μαυρουδή, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ έκανε διακοπές στο σπίτι του στο Πήλιο.

Ο σπουδαίος συνθέτης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες στην αυλή της οικίας του, αφού έπεσε από ύψος τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Τίποτα δεν προμήνυε τον ξαφνικό χαμό του και – όπως φαίνεται από τα τελευταία σχόλια του στα social media – κανόνιζε κατά την επιστροφή του στην Αθήνα αύριο, Πέμπτη 5/1, να δει αγαπημένους φίλους. Απαντώντας σε φίλη του στο Facebook, λίγες μόλις ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα, ευχόταν για το νέο έτος και μιλούσε για τον καινούργιο του δίσκο.

«Να έχεις μια καλή χρονιά με υγεία. Έχω στη διάθεσή μου τον καινούργιο μου δίσκο (άλμπουμ) και θέλω να σε δω για να τον ακούσεις. Θα σου αφήσω άλλον έναν για την συντρόφισσα-εξόριστη …. Την Πέμπτη επιστρέφω από Πήλιο. Να κανονίσουμε λοιπόν. Φιλιά πολλά» έγραφε στο Facebook, απαντώντας σε σχόλιο φίλης του ο Νότης Μαυρουδής.

Νότης Μαυρουδής – Η τελευταία ανάρτηση στο facebook

Ο Νότης Μαυρουδής, μόλις 48 ώρες νωρίτερα, είχε κάνει και μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο σπουδαίος συνθέτης αποτύπωσε σε ένα «σχολιάκι», όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για τη νέα χρονιά και εκεί του έγραψε η φίλη του, στην οποία απάντησε και κανόνιζε να την συναντήσει.

Στο κείμενο του, ο Νότης Μαυρουδής συμπύκνωσε τους προβληματισμούς, σκέψεις, ανησυχίες, προσδοκίες, συμπεράσματα, ερωτήματα. Αφορμή ήταν τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία – όπως παρατηρεί στην ανάρτηση του – άλλαξαν τον ίδιο, την κοινωνία, τις αξίες.

Νότης Μαυρουδής: Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρετά – Μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο

Read More

And More