Νότης Μαυρουδής: Η ανάρτηση του γιου του για τον αιφνίδιο θάνατό του – Τι γράφει για την κηδεία

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του διάσημου συνθέτη, Νότη Μαυρουδή το βράδυ της Τρίτης 3/1 στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο Νότης Μαυρουδής έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, αλλά πιθανόν έχασε την ισορροπία του ή ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό. Ο συνθέτης έπεσε από ύψος τριών μέτρων με το κεφάλι πάνω σε πέτρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λίγη ώρα μετά την δυσάρεστη είδηση ο γιος του σπουδαίου συνθέτη έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία του.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας», γράφει στο Facebook ο γιος του, Χάρης.

 

Read More

And More