Νότης Σφακιανάκης: «Ερείπιο» ο τραγουδιστής μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη του

Η είδηση της αυτοκτονίας του μετρ του Νότη Σφακιανάκη σόκαρε όχι μόνο όσους ήξεραν τον άνθρωπο που για χρόνια ήταν στο πλευρό του δημοφιλούς τραγουδιστή αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μετά τους θανάτους του λατρεμένου του αδερφού Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με την αυτοκτονία του πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

Όπως μετέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην Espresso, ο καλλιτέχνης είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Read More

And More