Νότης Σφακιανάκης: Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει συναυλία του

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει την προγραμματισμένη του εμφάνιση στη Λεμεσό. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη που ενημέρωσε μέσα από το προφίλ του στο Instagram πως ένα πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει για λίγο μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Φίλοι συμπατριώτες μου, υγεία σε εσάς. Με λύπη σας ανακοινώνω την αναβολή της συναντήσεώς μας στις 14 Σεπτεμβρίου λόγω ανωτέρας βίας, συγκεκριμένα ενός ιού που είχα μόνο ακουστά. Όμως ο «έρπης ζωστήρ» μετά τη γνωριμία μας θα μου μείνει αξέχαστος διά βίου και απεύχομαι να τον «γνωρίσει» ακόμα και ο εχθρός μου. Ανανεώνουμε, λοιπόν, την παρέα μας και ανυπομονώ να δω στις 11 Οκτωβρίου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, «σιδερένιος» όπως είθισται να λέμε. Και πάλι εύχομαι υγεία σε εσάς. Νότης Σφακιανάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά το κείμενο του Νότη Σφακιανάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο έρπης ζωστήρας προκαλείται από τον ιό της ανεμοβλογιάς – ζωστήρα. Στη φάση της εκδήλωσής του ο ασθενής εμφανίζει ερυθρά εξανθήματα, τα οποία συνήθως συνοδεύονται από σοβαρούς πόνους και κνησμό.

Το TLIFE του εύχεται περαστικά!

Read More

And More