Νότης Χριστοδούλου μετά την εξομολόγηση για τη σεξουαλική του ταυτότητα: «Νιώθω ανακούφιση τώρα»

Ο Νότης Χριστοδούλου τον οποίο γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Το πρωί της Πέμπτης 10/3 μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, και μετά το κύμα αγάπης που δέχτηκε στα social media, ο Νότης Χριστοδούλου θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν, αναφέροντας πως πλέον δε νιώθει φόβο για τίποτα.

«Νιώθω ανακούφιση τώρα που σας έχω δείξει τις πληγές μου… Ήταν ένας σκοτεινός και επίπονος δρόμος γεμάτος ανασφάλεια και φόβο. Πλέον μαθαίνω να τις αποδέχομαι, να τις περιποιούμαι, να τις αγαπώ και να τις επουλώνω. Συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι μόνος, ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που παλεύουν εξίσου αλλά και τόσοι άλλοι που είναι έτοιμοι να στηρίξουν και να μοιράσουν αγάπη…

Κατανοώ ότι ο φόβος είναι αυτός που με καθηλώνει. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνος, ότι δεν είμαστε μόνοι. Ελπίζω και εύχομαι να έβαλε έστω και ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της πατριαρχίας και των στερεοτύπων, που στεναχωρούν, βασανίζουν, απορρίπτουν, κακοποιούν και θέτουν άδικα στο περιθώριο τόσες ψυχές.

Θα συνεχίσω την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστώ για την αγάπη. Την ανταποδίδω με μια παιδική μου ζωγραφιά πριν πολλά χρόνια στο δημοτικό» έγραψε ο Νότης Χριστοδούλου.

Read More

And More