Νουσρέτ: Άνοιξε νέο εστιατόριο με ελληνική κουζίνα στην Κωνσταντινούπολη – Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε στα εγκαίνια

Μπορεί ο Νουσρέτ να έκλεισε το εστιατόριο του στη Νέα Υόρκη και να βλέπει μια πτωτική πορεία των υπόλοιπων καταστημάτων του, ωστόσο αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, στο οποίο μάλιστα είχε κοντά του και τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο.

Ο Νουσρέτ δεν πτοήθηκε από τις μηνύσεις και τις κατηγορίες των πρώην εργαζόμενών του κι άνοιξε ένα εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο σερβίρει ελληνική κουζίνα.

Η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, έγραψε στο Instagram: «Έχω καλά νέα για εσάς. Ανοίγουμε πολύ σύντομα το μοναδικό μας αυθεντικό ελληνικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη». Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο είναι μαζί του και ο Αντώνης Ρέμος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής έδωσε το παρών στα εγκαίνια του διάσημου Τούρκου σεφ και μάλιστα πραγματοποίησε και συναυλία, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο άντρες χόρεψαν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, ενώ στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Έλληνας τραγουδιστής, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Read More

And More