Νόβακ Τζόκοβιτς: Αμετανόητος ο τενίστας – «Προτίθεμαι να πληρώσω το τίμημα μη εμβολιασμού μου»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε νέα συνέντευξή τους μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του λόγω του αποκλεισμού του από το Αυστραλιανό Open εξαιτίας του μη εμβολιασμού του. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC αποκάλυψε πως προτίθεται να πληρώσει το τίμημα του να μην αγωνιστεί και σε άλλα μεγάλα τουρνουά μιας και δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί.

«Αντιλαμβάνομαι ότι με το να μην είμαι εμβολιασμένος σήμερα, δε μπορώ να συμμετέχω στα περισσότερα τουρνουά. Αυτό είναι το τίμημα που προτίθεμαι να πληρώσω διότι οι θεμελιώδεις αρχές της λήψης αποφάσεων αναφορικά με το σώμα μου είναι πιο σημαντικές από οποιονδήποτε τίτλο ή από οτιδήποτε άλλο. Ποτέ δεν ήμουν εναντίον του εμβολιασμού.

Ως πρωτοκλασάτος επαγγελματίας αθλητής πάντα ελέγχω προσεκτικά και αξιολογώ οτιδήποτε λαμβάνω από συμπληρώματα διατροφής, φαγητό, το νερό που πίνω, ισοτονικά ποτά, οτιδήποτε εισέρχεται στο σώμα μου ως καύσιμη ύλη. Είναι ένα τίμημα που προτίθεμαι να πληρώσω το να χάσω το Γαλλικό Open όπως και του Γουιμπλετον» ανέφερε στη συνέντευξή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Read More

And More