Ντ. Παπαδημητρίου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη μακριά από τα παιδιά της!

Μακριά από τα παιδιά της και τον αγαπημένο της ζει το τελευταίο διάστημα η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η όμορφη ηθοποιός λίγο πριν το Πάσχα, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου και πέρασε τις γιορτές.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της με την παράσταση “Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης” στην οποία πρωταγωνιστεί την αναγκάζουν να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της. Ο 7χρονος Διονύσης και 6χρονος Φίλιππος έχουν σχολείο οπότε δεν μπορούν να μείνουν στην συμπρωτεύουσα.

Παρόλα αυτά ανέβηκαν να περάσουν το Πάσχα με την μαμά τους. Όταν η ηθοποιός τα αποχαιρέτησε στο αεροδρόμιο έβαλε τα κλάματα. Μετά από λίγο η Ντορέττα έγραψε στο twitter της: “Είναι λογικό το ότι γυρνάνε τα παιδιά μου στην Αθήνα κι εγώ τα αποχαιρετώ στο αεροδρόμιο λες και πάνε φαντάροι;;!!”

Η γλυκιά μανούλα φροντίζει να περνάει όσο πιο ευχάριστα μπορεί τον χρόνο της στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις πρόβες και τις παραστάσεις.

Φυσικά έχει πάντα την στήριξη του αγαπημένου της Αντίνοου Αλμπάνη. Φαίνεται πως η απόσταση δεν έχει καμία σημασία όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται…

Read More

And More