Ντ. Παπαδημητρίου: Βόλτα με τους γιους της στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Δεν σταματά ποτέ η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δουλεύει σκληρά και μεθοδικά και έχει καταφέρει ότι κάνει να είναι επιτυχημένο! Σύντομα φαίνεται πως θα την δούμε και έναν διαφορετικό ρόλο στον ΑΝΤ1. (διάβασε εδώ περισσότερα )

H ολοκλήρωση του Dancing with the stars της έδωσε μια ανάσα ελεύθερου χρόνου. Μικρή όμως, γιατί παράλληλα συμμετείχε στην παράσταση Hangover 4 στο θέατρο Αθηνά και ακολούθησε το υπερθέαμα “Τρωικός πόλεμος” στο θέατρο Παλλάς.

Ανάμεσα στις δεκάδες παραστάσεις και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως η Ντορέττα δεν ξεχνά ότι η προτεραιότητά της είναι οι δύο γιοι της. Έχει μιλήσει για την αδυναμία που τους ε΄χει σε πολλές συνεντεύξεις της.

Ο χρόνος που αφιερώνει στον Διονύση και τον Φίλιππο είναι ποιοτικός. Φροντίζει πάντα να είναι δίπλα τους σε ότι χρειάζονται αλλά και να απολαμβάνουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μαμά και γιους σε πρόσφατη βόλτα τους στη Γλυφάδα. Με casual εμφάνιση και χαρούμενη διάθεση η Ντορέττα δεν άφησε στιγμή από την προσοχή της τα καμάρια της ενώ εκείνα έτρωγαν τις λιχουδιές που τους αγόρασε.

Η ηθοποιός είναι η “σούπερ μαμά” και τα προλαβαίνει όλα! Έχοντας φυσικά και την βοήθεια της μαμάς της, της αδερφής της, Ελίνας και του πρώην συζύγου της, Κώστα Πηλαδάκη όσον αφορά την ανατροφή των δύο αγοριών.

Read More

And More