Νταμιάνο Ντέιβιντ: Ποζάρει χωρίς κανένα ρούχο, ύστερα από τις τολμηρές πόζες της πρώην συντρόφου του

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο τραγουδιστής των Maneskin, Damiano David και η μέχρι πρότινος αγαπημένη του Giorgia Soleri, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Damiano λίγες ώρες αφότου είχε κυκλoφορήσει ένα βίντεο στο Tik Tok, στο οποίο φαινόταν να φιλά μια άλλη κοπέλα. Ωστόσο, η Giorgia Soleri σε δική της τοποθέτηση είχε ξεκαθαρίσει πως ο λόγος χωρισμού τους δεν ήταν αυτός καθώς η σχέση τους δεν είχε υπάρξει ποτέ μονογαμική.

Και μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε, ωστόσο, ο Damiano David φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει εντελώς τον χωρισμό τους αφού, τον είδαμε να δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα τραγούδι του… Νίκου Βέρτη («Αν είσαι ένα αστέρι») ενώ δε δίστασε να «αντιγράψει» και την πρώην σύντροφό του.

Η Giorgia Soleri μόλις χθες, 12/6 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram της στις οποίες ποζάρει topless και φυσικά αυτό δεν έμεινα αναπάντητο από τον frontman των Maneskin.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες αργότερα, ο Damiano David, δημοσίευσε και εκείνος μία γυμνή του φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: «Απλά για να γίνω ενοχλητικός». 

Στο στιγμιότυπο, πόζαρε χωρίς ρούχα, κρατώντας μια πετσέτα μπροστά από τα επίμαχα σημεία.

Read More

And More