Ντάνιελ Κρεγκ: Μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας!

O Ντάνιελ Κρεγκ λίγες ημέρες μετά την πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του «James Bond: No Time To Die» έλαβε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Los Angeles.

Ο διάσημος ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Βρετανό πράκτορα για τελευταία φορά, είπε λίγο πριν την απονομή ότι ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του τους παραγωγούς του Μάικλ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον συμπρωταγωνιστή του Ράμι Μάλεκ, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν για αυτόν.

«Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, ευχαριστώ για αυτά τα υπέροχα λόγια. Ευχαριστώ τον Ράμι Μάλεκ για αυτά τα όμορφα λόγια. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα άκουγα τον εαυτό μου να το λέει αυτό, αλλά είναι απόλυτη τιμή να σε πατάνε στο Hollywood. Αν η ευτυχία μετριέται με την παρέα που διατηρούμε, τότε το ότι είμαι σε αυτό το πεζοδρόμιο περιτριγυρισμένος από όλους αυτούς τους θρύλους με κάνει πολύ χαρούμενο άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πολύ» τόνισε ο Ντάνιελ Κρεγκ.


Το «No Time To Die» κέρδισε κριτικούς και κοινό καταρρίπτοντας τα εισπρακτικά ρεκόρ το Σαββατοκύριακο στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε σχέση με όλες τις προηγούμενες ταινίας του James Bond.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αστέρια στο Walk of Fame βραβεύονται κάθε χρόνο από το Εμπορικό Επιμελητήριο του Hollywood επιλεγμένα έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις. Οι παραλήπτες πληρώνουν επίσης ένα τέλος χορηγίας 50.000 δολάρια για τη δημιουργία και την εγκατάσταση του αστεριού τους, μαζί με τη συντήρηση ολόκληρου του αξιοθέατου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash/Ideal Image

Read More

And More