Ντέιβιντ Μπέκαμ – Βικτόρια Μπέκαμ: Διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι τους ενώ ήταν μέσα

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, μπήκε διαρρήκτης στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, στο σπίτι του ζευγαριού εισέβαλε ένας άντρας με μάσκα, ο οποίος έκλεψε αντικείμενα αξίας χιλιάδων λιρών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει η The Sun, το ζευγάρι βρισκόταν στον στο ισόγειο της οικίας μαζί με τη 10χρονη Harper, όσο ο διαρρήκτης βρισκόταν στον επάνω όροφο. Ο κλέφτης κατάφερε να διαρρήξει το σπίτι από το παράθυρο ενός δωματίου και να περάσει απαρατήρητος, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι ο 17χρονος Cruz – ο μικρότερος γιος της οικογένειας-, ο οποίος ανακάλυψε τα σπασμένα γυαλιά.

«Δυστυχώς οι Beckhams έπεσαν θύματα κάποιον επαγγελματιών διαρρηκτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ευτυχώς, οι εγκληματίες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το ένα δωμάτιο και έφυγαν», ανέφερε το δημοσίευμα. Άτομο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας δήλωσε πως οι Beckham έχουν αναστατωθεί, ευτυχώς, όμως, κανείς δεν τραυματίστηκε.

O Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια έψαξε όλο το οικόπεδο για επιπλέον σημάδια παραβίασης. Οι διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν αντικείμενα, που δεν είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία για το διάσημο ζευγάρι.

Η αστυνομία ακόμα ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα στο αν ο διαρρήκτης ήταν μόνος του ή είχε συνεργούς. Εκείνο που επιβεβαιώθηκε είναι πως η διάρρηξη έλαβε χώρα στις 28 Φεβρουαρίου μεταξύ 8:30 και 11:30 το βράδυ.

 

Read More

And More