Ντέμης Νικολαΐδης: Η νέα ζωή δυο χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή

Τα τελευταία δύο χρόνια, η ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη δείχνει να έχει αλλάξει ριζικά.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην άσσος των γηπέδων διανύει την πιο ώριμη και ήρεμη φάση της ζωής του, καθώς φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες του, να έχει κατασταλάξει σε πολλούς τομείς της ζωής του, ενώ έχει ανανεώσει και την εμφάνισή του μιας και έχει χάσει αρκετά κιλά.

Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Δύο χρόνια από το διαζύγιο «βόμβα»

Πριν από δυο χρόνια, τον Ιούλιο του 2021, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν την απόφασή τους, έπειτα από 22χρόνια κοινής πορείας – 18 εκ των οποίων υπήρξαν παντρεμένοι – και δυο παιδιά, την κόρη τους Μελίνα και τον γιο τους Γιώργο, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η είδηση αυτή ξάφνιασε τους πάντες, καθώς οι δυο τους θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Εκείνη βρισκόταν πάντα μπροστά στα φώτα, σε αντίθεση με εκείνον που επέλεγε να είναι πάντα «αθόρυβος» και να …μιλά μόνο μέσα από τα γήπεδα και την πορεία του στο χώρο του αθλητισμού. 

Η πιο προσωπική εξομολόγηση για το αλκοόλ

Στον Ντέμη Νικολαΐδη ποτέ δεν άρεσε η προβολή της ιδιωτικής του ζωής, γι΄ αυτό και πάντα επέλεγε να δίνει σπάνια συνεντεύξεις και να κάνει ακόμη πιο σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, τα τελευταία δυο χρόνια, δείχνει να έχει γίνει πιο εξωστρεφής καθώς τον έχουμε δει να αναφέρεται στις «σκοτεινές περιόδους» της ζωής του, το διαζύγιό του από την Δέσποινα Βανδή και να εμφανίζεται στο γήπεδο έχοντας τη νέα του σύντροφο στο πλευρό του.

Τον Απρίλιο του 2023, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΣΔΕΟ «ΈΔΡΑ» η οποία είχε θέμα, «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρώ».

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, ο πρώην άσσος των γηπέδων αναφέρθηκε εκτενώς στην περίοδο μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, λέγοντας πως άρχισε να νιώθει ότι η ζωή του δεν έχει νόημα με αποτέλεσμα να πάρει κιλά και να πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

«Εγώ πήγα στην ΑΕΚ στα 22 μου και βρέθηκα με τρομερή δόξα. Είχα να διαχειριστώ όλη αυτή την επιτυχία, κάτι που δεν ήξερα να κάνω. Βρίσκεσαι με δόξα και πολλά χρήματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Εμείς σταματάμε αυτό που κάνουμε όταν είμαστε ακόμα παιδιά. Άλλοι ξεκινούν την καριέρα τους όταν εμείς την τελειώνουμε. Δεν ξέρουμε κάτι άλλο να κάνουμε, ξέρουμε μόνο το ποδόσφαιρο. Και ξαφνικά μια μέρα όλα τελειώνουν, χάνουμε όλη μας τη ζωή, όλο το νόημα. Είναι σαν πένθος, σαν να χάνεις δικό σου άνθρωπο.

Έπαιζα μπάλα γιατί ήθελα να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Μετά έγινα πρόεδρος. Δεν μου έλειψε το ποδόσφαιρο. Μετά ασχολήθηκα με την άλλη μου αγάπη, τη μουσική, και έκανα συναυλίες. Αργότερα όμως έχασα το νόημα. Πήρα κιλά, άρχισα να πίνω περισσότερο.

Πέρασα μια περίοδο που έψαχνα να βρω νόημα για τη ζωή. Χρειάστηκα βοήθεια. Με βοήθησε ότι διάβαζα αλλά πήγα και σε ψυχοθεραπευτή» είχε πει τότε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης. (δες εδώ όλα όσα είχε πει)

Η νέα σχέση στη ζωή του

Αυτά τα δυο χρόνια, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη.

Πριν από λίγους μήνες έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με νέα σύντροφο, σε έναν αγώνα της ΑΕΚ.

Η γυναίκα που έχει επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του είναι η 39χρονη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης και είναι στενή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου. (διάβασε εδώ όλες τις πληροφορίες για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαϊδη)

Λίγο καιρό μετά, το φως της δημοσιότητας είδε ένα δημοσίευμα που ήθελε την σύντροφό του να περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας άνηκε με τον ίδιο μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Fair Play, να το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα» είχε πει τότε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Η αναφορά στον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση με τα παιδιά του

Τα τελευταία δύό χρόνια, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είχε κάνει καμία αναφορά στην πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή. Μέχρι την τελευταία του συνέντευξή του oneman.gr όπου ανέφερε:

«Μετά από 20 χρόνια αλλάζει όλη σου η ζωή. Ξαναγίνεσαι εργένης, ξαναζείς μόνος σου, δεν είσαι με τα παιδιά σου κάθε μέρα. Είναι μια τεράστια αλλαγή ειδικά αν είσαι τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο. Θέλεις μια προσαρμογή.

Τώρα κάνω πράγματα για να είμαι χαρούμενος, έχω μάθει πλέον. Πολλές φορές η λέξη «διαζύγιο» έχει αρνητική χροιά. Δεν ακούγεται ωραία. Αλλά καμιά φορά γίνεται για καλό» και σε άλλο σημείο της συνέντευξης τους πρόσθεσε:

«Έχω τη συνολική εντύπωση ότι με σεβασμό ακουμπήσανε τα Μέσα το θέμα του διαζυγίου, και έτσι θα έπρεπε. Το κερδίσαμε αυτό γιατί δεν είχαμε δώσει και δικαιώματα τόσα χρόνια. Δε μου αρέσει να κρίνουν κακά ή να καταδικάζουν κάτι που μπορεί να κάνει η Δέσποινα. Πάντα την έχω έννοια».

Στην ίδια συνέντευξη όμως, ο Ντέμης Νικολαϊδης έκανε και μια σπάνια αναφορά στη σχέση με τα παιδιά του, λέγοντας πως μετανιώνει που δεν ήταν όσο κοντά τους θα ήθελε όταν ήταν μικρά  κι αυτό είναι ένα κενό που προσπαθεί να αναπληρώσει τώρα.

«Πόσο παραπάνω χρόνο θα είχα δώσει όταν ήταν μωρό η Μελίνα και έλειπα πολύ από το σπίτι αφού ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ; Έχασα αρκετές ώρες. Με τον Γιώργο προσπάθησα να έχω περισσότερο χρόνο αλλά και πάλι ο χρόνος με τα παιδιά σου ποτέ δεν είναι αρκετός. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο περισσότερο ήθελα να ‘μαι εκεί.

Θα ήθελα να έχω περάσει παραπάνω χρόνο τότε, το προσπαθώ τώρα. Έκανα λάθη σε αυτό το πράγμα. Προσπαθείς μέχρι να πεθάνεις, εκτός από καλύτερος άνθρωπος να γίνεις καλύτερος μπαμπάς» είπε. (δες εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης)

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Read More

And More