Ντέμης Νικολαΐδης: Παίρνει θέση στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη – «Οι δολοφόνοι είναι στο ποδόσφαιρό μας»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης. Ο νεαρός φίλαθλος του Άρη έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από τυφλά χτυπήματα που δέχτηκε σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας.

Θέση στο δυσάρεστο και απαράδεκτο αυτό γεγονός θέλησε να πάρει και ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου αφού έχει υπάρξει μέσα σε αυτόν για χρόνια..
 

«Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν ο δολοφόνος είναι Έλληνας ή ξένος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος ή ΠΑΟΚτσής. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι δολοφόνοι – ή εν δυνάμει δολοφόνοι – βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας με την ανοχή των ομάδων και της Πολιτείας.

Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της εκάστοτε Κυβέρνησης προς το ποδόσφαιρό μας δεν είναι να βρίσκει τηλεοπτικά συμβόλαια για τις ομάδες ούτε να ψάχνει τρόπους να κάνει χαρούμενους τους ιδιοκτήτες. Την κύρια ευθύνη για τη βία τη φέρει η Πολιτεία η οποία ποτέ, συντεταγμένα, με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη» έγραψε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε ανάρτηση που έκανε στην σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Read More

And More