Ντέμης Νικολαΐδης: Πάντα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή! [pics]

Ντέμης Νικολαΐδης: Πάντα στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή! [pics] | tlife.gr

Είκοσι χρόνια μαζί και απόλυτα ερωτευμένοι! Η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μετράει σχεδόν μία εικοσαετία και οι δυο τους ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, ειδικά από την ημέρα που απέκτησαν τα δύο παιδιά τους, την Μελίνα και τον Γιώργο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πάντα στο πλευρό του συζύγου της, ενώ εκείνος δεν χάνει σχεδόν κανένα live ή πρεμιέρα της γυναίκας του.

Έτσι, δεν γινόταν να λείψει από την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στο Αθηνών Αρένα, το βράδυ της Παρασκευής. Η Ελληνίδα σταρ ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και ο σύζυγός της ήταν στα πρώτα τραπέζια για να την απολαύσει και να την καταχειροκροτήσει. Η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις με την μοναδική σκηνική της παρουσία και ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις τεράστιες επιτυχίες της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Ντέμη Νικολαΐδη κατά την είσοδό του στο Αθηνών Αρένα. Ο ίδιος χαλαρός και ευδιάθετος μπήκε στο κέντρο για να καμαρώσει τη γυναίκα του να δίνει για ακόμη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP, Panik Records

READ more