Ντένης Μακρής: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Τζωρτζίνα Λιώση

Έκπληξη προκάλεσε πριν δυο εβδομάδες η είδηση πως η Τζωρτζίνα Λιώση και ο Ντένης Μακρής παντρεύτηκαν.

Οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς “Ταμάμ”, όπου και πρωταγωνιστούσαν, αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο, αυτόν του γάμου.

Η σχέση της Τζωρτζίνας Λιώση και του Ντένη Μακρή (αδερφού του Άρη Μακρή) μετρά αρκετά χρόνια ωστόσο και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σπάνια τους βλέπουμε σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και ο λόγος που η είδηση του γάμου τους κατάφερε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη, ο Ντένης Μακρής αναφέρθηκε στον γάμο του λέγοντας, «Και για εμένα με τη Τζωρτζίνα ο γάμος μας ήταν μια έκπληξη. Ουσιαστικά έγινε με έναν δικό μας τρόπο. Είναι κάτι που καλλιεργήθηκε μέσα στα χρόνια με πολλή αγάπη και αβίαστα ήρθε ο γάμος χωρίς να γίνει με κάποιο επίσημο και τρανταχτό τρόπο. Ήταν κάτι πολύ δικό μας που το μοιραστήκαμε με τους δικούς μας ανθρώπους… »

Read More

And More