Ντόναλντ Τραμπ: Παντρεύεται η μικρότερη κόρη του, Τίφανι – Όσα έγιναν στην πρόβα γάμου

Την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της ετοιμάζεται να ζήσει η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι Τραμπ, η οποία σήμερα, Σάββατο 12/11 θα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της – και δισεκατομμυριούχο – Μάικλ Μπούλος.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα και οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 250.

Όπως ανέφερε μια πηγή στην Daily Mail: «Είναι μια ευκαιρία για όλους να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν αυτή τη στιγμή με την Τίφανι και τον Μάικλ. Είμαι μια τόσο ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους».

H Τίφανι Τράμπ το βράδυ της Παρασκευής 11/11 πραγματοποίησε την πρόβα γάμου της, συνδυάζοντας μαζί ένα pre wedding party, με ανθρώπους από τον στενό οικογενειακό κύκλο της. 

Φίλοι και συγγενείς της μάλιστα, δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τη βραδιά στα social media, όπου σε μερικά από αυτά βλέπουμε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να ποζάρει ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και την νυν σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ. 

Σε κάποιες από αυτές, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, που είναι είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων των ενδιάμεσων εκλογών, φαίνεται να χαιρετά τους καλεσμένους ενώ τον είδαμε να ποζάρει και με την σύζυγό του Μελάνια, όσο και με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Τίφανι, Μάρλα Μαπλς.

Το ζευγάρι είχε κάποιους ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο πάρτι, καθώς οι Αρχές είχαν ζητήσει εκκένωση της περιοχης λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, ωστόσο, η κακοκαιρία πέρασε και χθες το ζευγάρι μπόρεσε να πραγματοποιήσει την πρόβα γάμου.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν η ετεροθαλής αδερφή της Τίφανι, η Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φανερά αδυνατισμένη, φορούσε ένα ροζ σύνολο, που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018, και ο Μπούλος έκανε πρόταση γάμου στην Τίφανι τον Ιανουάριο του 2021 στον ροδόκηπο του Λευκού Οίκου προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

 

Read More

And More