Ντόντα – Denize Severo: Ξεκίνησαν το ταξίδι του μέλιτος από την Κροατία! [pics]

Πριν μια εβδομάδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έκαναν ένα παραμυθένιο γάμο σε πύργο στην Πορτογαλία και τώρα ξεκίνησαν το ταξίδι του μέλιτος. Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση, Ντόντα Μιράντα, που  ντύθηκε ξανά γαμπρός και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Denize Severo!

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Castle of Silva στην Πορτογαλία, παρουσία συγγενών φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν φυσικά και η κόρη του Ντόντα, Βίβιαν που έχει μεγάλη αδυναμία στην Denize! Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Vila Vita Parc Resort, όπου το ζευγάρι φωτογραφήθηκε, έκοψε τη γαμήλια τούρτα και διασκέδασε ως το πρωί!

Τώρα, η Denize και ο Ντόντα ξεκίνησαν όμως τις εξορμήσεις τους και το ταξίδι του μέλιτος στην Μεσόγειο. Πρώτη στάση η μαγευτική Κροατία, όπου το ζευγάρι απολαμβάνει βόλτες με το σκάφος και κάνει τις βουτιές του στα γαλανά νερά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νεόνυμφοι σχεδιάζουν  να περάσουν και από τα τα ελληνικά νησιά, στο Ιόνιο και «στις θάλασσες του Ωνάση». Συγκεκριμένα, ο Αλβάρο και η Ντενίζ σκέφτονται να κάνουν κρουαζιέρα με θαλαμηγό Γάλλου δισεκατομμυριούχου και να φτάσουν μέχρι την Λευκάδα. Ωστόσο είναι άγνωστο αν το ζευγάρι θα περάσει και από τον Σκορπιό, καθώς ο Αλβάρο μπορεί πλέον να μην έχει σχέσεις με την Αθηνά Ωνάση, αλλά έχει με άψογες σχέσεις με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Δες φωτογραφίες:

 

Read More

And More