Ντόντα Μιράντα – Denize Severo: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Δυο χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους στην Πορτογαλία, ο Ντόντα (Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο) και η καλλονή Denize Severo θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και είναι στα καλύτερά τους. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση και η σέξι δημοσιογράφος και σύζυγός του αποκάλυψαν μάλιστα και το φύλο του παιδιού που περιμένουν.

Το ζευγάρι αναμένεται να αποκτήσει αγοράκι και την αποκάλυψη έκανε η Denize Severo, ανήμερα των γενεθλίων του Ντόντα.

«Σήμερα είναι η ημέρα του Ντόντα Μιράντα, της αγάπη της ζωής μου, του συζύγου μου, του πατέρα του γιου μου, του συντρόφου μου, του φίλου μου, του πιο γενναιόδωρου άνθρωπου που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου.  Είμαι τόσο τυχερή Θεέ μου!

Κάθε χρόνος που περνά η αγάπη μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμη ισχυρότερη. Όμορφη ζωή μου Ντόντα Μιράντα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ήταν δυνατόν να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ, είμαι βέβαιη ότι ήταν μια συνάντηση ψυχών και αυτό συμβαίνει μία φορά σε μια ζωή. Δεν θυμάμαι τι ήταν η ζωή μου πριν από εσένα. Ο Θεός να σε προστατεύει και να σε ευλογεί με υγεία, ειρήνη, αγάπη και πολλά επιτεύγματα», έγραψε χαρακτηριστικά η Denize Severο και πρόσθεσε: «Σ ‘αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Σ’ ευχαριστώ που με έκανε τόσο χαρούμενη!».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Castle of Silva στην Πορτογαλία, παρουσία συγγενών φίλων και αγαπημένων προσώπων το 2018. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντόντα έχει ακόμη μια κόρη, την 20χρονη σήμερα Viviane Miranda. Η όμορφη Viviane μεγάλωσε με την Αθηνά Ωνάση, η οποία την είχε σαν κόρη της. Η κόρη του Αλβάρο έχασε τη μητέρα της, Σιμπέλ, το 2011, όταν εκείνη έβαλε τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Read More

And More